Casa - , Barcelona, en venda

Barcelona, Lliçà d'Amunt

10

1

1120 m2

1120 m2

385 000 €

Ref: CB1

Masia en venda a Lliçà d'Amunt

Can Bosch és una masia de Lliçà d'Amunt inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.
La casa té 1.120 m², 10 habitacions i 1 bany. La masia s'ha de reformar.
Està en una vall totalment privada del Vallès, envoltada de terrenys de secà i bosc.
Amb una superfície total de més de 8 ha. , 83.900 m². Aprop del centre històric del poble. Amb excel·lents vistes.

Edifici aïllat amb un cos annex en la part lateral dreta. Masia de planta rectangular amb coberta a doble vessant i carener perpendicular a la façana, feta de pedra de riu, arrebossada, on es distingeixen planta baixa, planta pis i golfes. Portal adovellat de mig punt. Finestres d'arc pla, a excepció d'una obertura de la planta amb un cert regust gòtic. Té una finestra de tipus gòtic del s. XVI. La casa té gravada la data de 1647 que ens indica la construcció o la reforma. Fa uns anys es va reformar i es va afegir el cos lateral.

Superfície total parcel·la: 83.900 m². Superfície terra de conreu: 30.000 m² i resta majoritàriament bosc i pineda fustera.
Superfície masia: 1.120 m².
Exempt de cèl·lula d'habitabilitat i certificat energètic.
Pendent de fer segregació.
Per a la reforma s'ha de tenir en compte les determinacions normatives establertes, amb condicions d'ordenació i d'edificació, així com l'ordenació de l'entorn, l'accés i els serveis. També usos i activitats permeses. L'ús principal és com a habitatge familiar.
Altres usos admesos: Turisme rural / Restauració / Educació en el temps lliure / Equipaments o serveis comunitaris al medi rural / Artesania / Artístic i professional / Agrícola, ramader i forestal. Ideal com a habitatge habitual o com a residència de vacances.
També es pot donar un enfocament més lúdic i turístic. Tipus Relais Chateaux, Boutique Hotel o similar, per a clients i grups d'inversió hoteler.

La situació d'aquesta finca rústica és immillorable, prop del centre històric de la població, a 5 minuts de l'església, de l'ajuntament, Centre d'Atenció primària, escoles i institut, policia, serveis i comerços en general, farmàcia i supermercats.
Es troba a 3 quilòmetres de la capital comarcal, Granollers.

En el municipi, a més dels cicles d'ensenyament obligatori, es poden cursar també estudis de batxillerat i es disposa d'una escola municipal de música. Un centre d'assistència primària (CAP) satisfà les necessitats sanitàries dels seus habitants.
El diumenge se celebra el mercat setmanal.

Similars

® Garrell Real Real Estate Tots els drets reservats.
Powered by Casafari CRM
(0) (1)
+34 93 135 58 33
El nostre lloc web utilitza cookies per a millorar la seva experiència d'usuari. En utilitzar el lloc web, confirma que accepta l'ús de cookies d'acord amb la nostra política de privacitat.   Conegui més