Consultoria

Consultoria

Estructurem processos de venda, compra o lloguer que permetin garantir-ne l'execució. Intermediem durant la transacció en la resolució de qüestions jurídiques, immobiliàries i/o financeres.

Amb especialistes en tots els camps, el nostre equip aporta solucions de valor a qualsevol tipus de necessitat immobiliària en qualsevol sector.

Combinem el nostre profund coneixement de la indústria, una àmplia experiència i les tendències actuals del mercat per aportar assessorament estratègic amb l'objectiu d'optimitzar qualsevol tipus d'actiu immobiliari.

Oferim l'estudi de viabilitat, negociació, cerca de co-inversors, due dilligence, anàlisi de l'actiu i la investigació completa del mercat, planificació estratègica, màrqueting del procés i definició del calendari.

 

Due Diligence
Proporcionem una anàlisi personalitzada i profunda dels aspectes de gestió comercial pel que fa al moment de mercat en adquisicions i vendes de qualsevol tipus d'immoble en rendibilitat.

 

Urbanisme
L'urbanisme modela qualsevol operació immobiliària. Un assessorament expert en aquest àmbit, capaç de definir els millors permisos possibles, marcarà la diferència pel que fa al valor i la viabilitat de qualsevol immoble.

 

Inversió
Cerca d'oportunitats d'inversió en actius immobiliaris en rendibilitat ajustats al perfil de risc i l'estratègia dels nostres clients. Analitzem les vostres necessitats, identifiquem la tipologia de producte que més encaixa i dissenyem estratègies de gestió, inversió o desinversió immobiliària totalment adaptades al seu perfil d'inversor i als moviments del mercat Català.

 

Els nostres experts compten amb un alt reconeixement en els seus respectius camps, cosa que ens permet aplicar coneixement específic i precís a cada mandat.

 

Parlem?

® Garrell Real Real Estate Tots els drets reservats.
Powered by Casafari CRM
(0) (0)
+34 93 135 58 33