Pis a Vic - Barcelona - Vic - En venda

Barcelona, Vic

2

1

52 m2

100 000 €

Ref: 7780107-74

Pis a Vic

Habitatge de 52 m2 construïts, distribuïts en 2 dormitoris exteriors, un doble, saló-menjador amb sortida a balcó, cuina moblada amb accés a galeria i un ampli bany.
El pis té calefacció individual, fusteria d'alumini, terres de gres i persianes a totes les finestres.
A nivell d'equipaments compte:
- a la cuina amb vitroceràmica, campana extractora i forn.
- al bany amb aixetes monocomandament, plat de dutxa i vàter.
L´edifici disposa d´ascensor que comunica totes les plantes. També compta amb places de pàrquing i trasters en venda a la planta soterrani, no inclosos en el preu.
S'ubica al barri de Santa Anna, zona consolidada, a prop de comerços, zones esportives, transport públic i amb fàcil accés des de la C-17.

Estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o informació addicional que necessiti.
També podem orientar-lo i informar-lo de les diferents opcions de finançament que hi ha al mercat.

**Truqui'ns directament o sol·liciti que contactem amb vostè per poder informar-te millor de l'estat legal i físic en què es troba l'actiu**

En compliment de la Llei 3/2917 de 13 de febrer de 2018 del Codi Civil de Catalunya, pel qual s'aprova el Reglament d'Informació al Consumidor a la compravenda i arrendament d'habitatges, s'informa al client que les despeses notarials, registrals i impostos que li siguin aplicables (ITP o IVA + AJD) i altres despeses inherents a la compravenda no estan incloses en el preu.
Aquesta fitxa comercial només té valor informatiu i per a fins estrictament comercials i se'n prohibeix l'ús per a una altra finalitat. No té caràcter d'oferta ni valor precontractual, contractual o de garantia, i no implica recomanació de compra (per això el destinatari ha de realitzar la seva pròpia anàlisi i contrast pels seus propis mitjans). Garrell o propietari de l'immoble es reserven el dret d'incloure modificacions sobre la informació publicada.

Coneix més sobre GARRELL REAL ESTATE:

Som una consultora immobiliària amb una àmplia experiència en actius reals.
Marquem la diferència amb el nostre coneixement immobiliari local; amb la nostra comprensió del negoci dels nostres clients, i amb la nostra actitud, que ens impulsa a no renunciar mai al nostre esforç per aportar el màxim valor. Utilitzem una metodologia especialitzada que ens permet fer una gestió independent i autònoma, adaptada a cada client.

Característiques de la propietat

  • Balcón
  • Año Construcción: 2007
  • Ascensor
  • Planta del inmueble: 4
  • Trastero

Similars

® Garrell Real Real Estate Tots els drets reservats.
Powered by Casafari CRM
(0) (1)
+34 93 135 58 33
El nostre lloc web utilitza cookies per a millorar la seva experiència d'usuari. En utilitzar el lloc web, confirma que accepta l'ús de cookies d'acord amb la nostra política de privacitat.   Conegui més