Casa - , Barcelona, en venta

Barcelona, Lliçà d'Amunt

10

1

1120 m2

1120 m2

Precio de venta
385 000 €

Ref: CB1

Masia en venda a Lliçà d'Amunt


Superfície total parcel·la: 50.000 m². Superfície terra de conreu: 30.000 m² (UMC) i resta majoritàriament bosc i pineda fustera.
Superfície masia: 1.120 m².
Exempt de cèl·lula d'habitabilitat i certificat energètic.
Per a la reforma s'ha de tenir en compte les determinacions normatives establertes, amb condicions d'ordenació i d'edificació, així com l'ordenació de l'entorn, l'accés i els serveis. També usos i activitats permeses. L'ús principal és com a habitatge familiar.
Altres usos admesos: Turisme rural / Restauració / Educació en el temps lliure / Equipaments o serveis comunitaris al medi rural / Artesania / Artístic i professional / Agrícola, ramader i forestal. Ideal com a habitatge habitual o com a residència de vacances.
També es pot donar un enfocament més lúdic i turístic. Tipus Relais Chateaux, Boutique Hotel o similar, per a clients i grups d'inversió hoteler.

La situació d'aquesta finca rústica és immillorable, prop del centre històric de la població, a 5 minuts de l'església, de l'ajuntament, Centre d'Atenció primària, escoles i institut, policia, serveis i comerços en general, farmàcia i supermercats.
Es troba a 3 quilòmetres de la capital comarcal, Granollers.

En el municipi, a més dels cicles d'ensenyament obligatori, es poden cursar també estudis de batxillerat i es disposa d'una escola municipal de música. Un centre d'assistència primària (CAP) satisfà les necessitats sanitàries dels seus habitants.
El diumenge se celebra el mercat setmanal.

Propiedades similares

® Garrell Real Real Estate Todos los derechos reservados.
Powered by Casafari CRM
(0) (1)
+34 93 135 58 33
Nuestro sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia de usuario. Al utilizar el sitio web, confirma que acepta el uso de cookies de acuerdo con nuestra política de privacidad.   Conozca más