Pis a Amposta - Tarragona - Amposta - En venda

Tarragona, Amposta

3

1

75 m2

64,91 m2

32 000 €

Ref: 2041_1146_PE0001

Pis a Amposta

Altamira ven un pis de 94 m² a la localitat d'Amposta, província de Tarragona. Es tracta d'un atractiu habitatge per a actualitzar en planta 4a d'un edifici residencial dels setanta. El pis compta amb tres habitacions, saló-menjador, cuina , un bany, terrassa i balcó. Bona ubicació pròxima al Museu i al pont penjant. Compta amb els serveis disponibles en la zona, com per exemple comerços, supermercats, escoles, parcs, restaurants... Contacta amb nosaltres i t'informarem detalladament sense compromís!

*Truca'ns directament o sol·licita que contactem amb tu per a poder informar-te millor de l'estat legal i físic en el qual es troba l'actiu*

Coneix més sobre GARRELL REAL ESTATE:

Missió.
Trobar llars per als nostres clients especialment dissenyats per a adaptar-se al seu estil de vida i complint les seves expectatives.

Visió.
Conèixer a fons el territori en el qual operem, aquesta és la nostra política que ens permet oferir solucions integrals d'assessorament i de comercialització, tant per a projectes d'elevat volum com per a operacions de venda al detall, aconseguint així relacions de confiança duradores en el temps.

Valors.
Som una Immobiliària Personal. Garantim la satisfacció dels nostres clients a través de processos eficients, solucions integrals altament especialitzades.

Honestedat.
L'alt sentit de l'ètica és la prioritat número u en les nostres pràctiques empresarials.

Compromís amb l'èxit.
El teu triomf és el nostre. Marquem la diferència amb la nostra comprensió del mercat immobiliari i amb la nostra actitud, que ens impulsa a no renunciar mai en l'esforç per aportar el màxim valor. Ens hem adaptat al nou entorn immobiliari i estem en constant evolució. Per aquesta raó la nostra estructura encaixa perfectament amb les necessitats dels nostres clients.
Ens centrarem en tu... Parlem?

Localització

® Garrell Real Real Estate Tots els drets reservats.
Powered by Casafari CRM
(0) (1)
+34 93 135 58 33
El nostre lloc web utilitza cookies per a millorar la seva experiència d'usuari. En utilitzar el lloc web, confirma que accepta l'ús de cookies d'acord amb la nostra política de privacitat.   Conegui més