Gestió i comercialització

Gestió i comercialització

Administrem immobles i grans carteres amb la finalitat de satisfer les necessitats dels nostres clients mitjançant processos de venda o lloguer personalitzats.

A Garrell RE oferim als nostres clients un servei complet i personalitzat en la gestió dels seus actius immobiliaris, des de l'execució fins a la supervisió de totes les tasques referents a la gestió immobiliària, tècnica, financera i qualsevol altra que sigui necessària a l'explotació dels immobles, així com la continua optimització del valor de mercat dels mateixos.

 

Definim una estratègia immobiliària i un tenant mix en funció de la situació del mercat immobiliari a cada moment.
Reduïm els costos no recuperables de cada edifici mitjançant l'estalvi energètic, l'optimització de l'eficiència de les instal·lacions, l'anàlisi d'impostos associats a l'immoble i un pla de CAPEX.
Identifiquem el moment òptim de la desinversió dels actius.
Gestionem Patrimonis Immobiliaris: Assessorem de manera personalitzada al client per oferir-vos un servei que us permeti optimitzar la rendibilitat del vostre patrimoni immobiliari.
Oferim serveis d'auditoria immobiliària i optimització de patrimoni que, gràcies a la nostra experiència i coneixement, ens permet aportar un valor afegit a tots els nostres clients.


INDEPENDÈNCIA operativa generant una metodologia especialitzada que permet una gestió independent i autònoma segons les necessitats de cada client. Tenim independència total amb cadascun dels nostres clients.

 

EQUIP QUALIFICAT a les diferents àrees operatives, ofereix un servei especialitzat i d'elevada competitivitat.

 

SUPORT TECNOLÒGIC creat especialment a mida segons les nostres necessitats. Tenim amplis coneixements de totes les plataformes que utilitzen els diferents servicers bancaris. Això ens permet combinar el millor de les aplicacions bancàries i immobiliàries i ens capacita per integrar els sistemes d'informació dels clients de manera òptima aconseguint un alt nivell d'eficiència en el menor temps possible.

 

INNOVACIÓ a la comercialització d'actius immobiliaris i la inversió en campanyes diferenciades amb una clara orientació a client final, consoliden la nostra posició en innovació.

 

 

Parlem?

® Garrell Real Real Estate Tots els drets reservats.
Powered by Casafari CRM
(0) (0)
+34 93 135 58 33