Research y Valoracions

Research y Valoracions

Oferim als nostres clients la nostra experiència en valoració de grans carteres immobiliàries i estudis de mercat més segmentats.

 

ESTUDIS DE MERCAT

Analitzem inversions immobiliàries en els diversos components i sobre la individualització dels possibles escenaris de valoració d'un immoble. Cerca de la pontecialitat de lús actual, anàlisi de possibilitats dactuació, comprovació de la viabilitat real doperacions, assistència i assessoria destinada a actius individuals, carteres i desenvolupament de projectes.

Anàlisi d'inversions
Anàlisi de carteres
Estudis de viabilitat
Assistència urbanística
Estudis de mercat
Anàlisi de rendibilitat/sensibilitat


VALORACIÓ DE CARTERES

És un procediment que requereix una anàlisi prèvia i fer una classificació dels immobles segons les seves característiques: tipologia, localització, singularitat, etc.

Posem focus a obtenir un valor de mercat, amb comparables reals i amb indicadors que proporcionen dades en funció de la zona de localització.

El nostre avantatge és clar, proporcionem CONEIXEMENT LOCAL IN SITU, valoracions DRIVE BY o sota demanda concreta del client.

 

 

 

RIGOR I TRANSPARÈNCIA, és el que defineix els nostres informes. La valoració és decisiva a l'hora de dissenyar i executar amb èxit qualsevol estratègia immobiliària i prendre les millors decisions de negoci. Comptem amb una metodologia pròpia que ens permet oferir als nostres clients valoracions efectives i precises per a diferents finalitats.

 

 

Parlem?

® Garrell Real Real Estate Tots els drets reservats.
Powered by Casafari CRM
(0) (0)
+34 93 135 58 33