Empresa

Sobre Garrell Real Estate:


Missió.

Ser referents a la prestació de serveis de consultoria i comercialització d'actius immobiliaris, comprometent-nos a generar valor a tots els nostres clients.

 

Visió.

Ser líders i conèixer a fons el territori on operem, aquesta és la nostra política que ens permet oferir solucions úniques d'assessorament i de comercialització, tant per a projectes d'elevat volum com per a operacions de venda al detall, aconseguint així relacions el temps.

 

Som una Immobiliària Personal. Garantim la satisfacció dels nostres clients a través de processos eficients, solucions integrals i altament especialitzades.

 

Honestedat.

L'alt sentit de l'ètica és la prioritat número u a les nostres pràctiques empresarials.

 

Excel·lència.

Aspirem a ser els millors i lluitem per una millora contínua a la nostra feina.

 

Compromís amb lèxit.

El teu triomf és el nostre.

Marquem la diferència amb la nostra comprensió del mercat immobiliari i amb la nostra actitud, que ens impulsa a no renunciar mai a l'esforç per aportar el màxim valor.

Ens hem adaptat al nou entorn immobiliari i estem en constant evolució. Per això la nostra estructura encaixa perfectament amb les necessitats dels nostres clients.

 

El nostre valor afegit es basa en:

 

Personalització. El nostre mèrit consisteix a estudiar cada cas com a únic i diferent.
Independència. Una metodologia especialitzada que permet una gestió independent i autònoma segons les necessitats de cada client. Tenim independència total amb cadascun dels nostres clients.
Connexió. Posem en comú clients, oportunitats i finançament creant xarxes de confiança i generant un espai d'oportunitat.


Ens centrarem en tu…

Parlem?

® Garrell Real Real Estate Tots els drets reservats.
Powered by Casafari CRM
(0) (0)
+34 93 135 58 33