Avís legal

1.- OBJECTE

El lloc web de Garrell Real Estate ha estat desenvolupat amb l'objectiu de permetre l'accés al públic en general i donar informació relativa a les activitats mercantils realitzades per GARRELL REAL ESTATE, SOCIETAT LIMITADA, en endavant Garrell Real Estate, amb NIF: B67549725; amb adreça de correu electrònic info@garrell.es, telèfon de contacte 691872453 i domicili social a Plaça de la Corona, núm. 6, 4t 1a of Granollers, with postal code 08402 – Barcelona (Spain).

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant-hi sotmesa, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta web.

2.- CONDICIONS D'ACCÉS

L'accés a la nostra pàgina web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la lectura prèvia i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que preguem llegiu detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús. Si l'USUARI no estigués d'acord amb aquestes condicions d'ús, s'haurà d'abstenir d'utilitzar aquest portal i operar per
mitjà del mateix.

L'accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix ??prèvia subscripció o registre. Tot i això, l'ús d'alguns dels nostres serveis pot requerir omplir formularis o la identificació mitjançant contrasenyes. Aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web, amb fàcils indicacions. Garrell Real Estate informa als usuaris del lloc web que les dades de caràcter personal subministrades seran emmagatzemades en un fitxer automatitzat de Garrell Real Estate i que s'aplicaran les condicions legals que se'n derivin, segons s'especifiquen a l'apartat corresponent dins d'aquest avís legal .

L'USUARI té expressament prohibit la utilització i l'obtenció dels serveis, productes i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents dels estipulats en les presents condicions d'ús.

Garrell Real Estate es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol USUARI que l'empresa entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l'ús de la nostra pàgina web, sense que l'USUARI tingui dret a cap reclamació per aquest tipus d'accions .

Garrell Real Estate es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l'USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal a aquestes, i romanen vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

3.- CONTINGUTS.

Garrell Real Estate no es responsabilitza de la possible manca d'actualització o inexactitud de la informació pertanyent a fonts externes a la companyia, únicament respon pels continguts procedents directament de les fonts, degudament identificades.

4.- ENLLAÇOS A PÀGINES DE TERCERS.

Les pàgines de tercers enllaçades des del lloc web poden no estar controlades per Garrell Real Estate, per la qual cosa la companyia no es fa responsable dels continguts de cap lloc enllaçat, ni de cap canvi, modificació o actualització dels llocs esmentats. Garrell Real Estate només està proporcionant els enllaços per a la comoditat de l'usuari, entenent que la inserció de qualsevol enllaç no implica l'aprovació del lloc. Els enllaços han estat creats amb l'objectiu d'informar l'usuari de l'existència d'altres fonts d'informació
poden ser dinterès i on podrà ampliar o consultar les dades donades.

Garrell Real Estate no es fa responsable del resultat obtingut de la navegació pels enllaços esmentats i tampoc de les conseqüències que se'n deriven.

5.- PROTECCIÓ I SEGURETAT DE DADES.

El responsable del tractament de les vostres dades:

GARRELL REAL ESTATE, SOCIETAT LIMITADA amb NIF: B67549725
Adreça postal:Plaça de la Corona, núm. 6, 4t 1a of Granollers, with postal code 08402 – Barcelona (Spain).
Tel: 691872453 Correu Electrònic: info@garrell.es

FINALITAT

Amb quina finalitat tractem les vostres dades

A GARRELL REAL ESTATE tractem la informació que ens faciliten els interessats amb la finalitat de l'enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de productes i/o serveis del seu interès, també elaborem un perfil comercial d'acord amb la informació facilitada.

No es prendran decisions automatitzades sobre la base daquest perfil.

Quant de temps conservarem les vostres dades?

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès per ambdues parts per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari amb aquesta finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos.

LEGITIMACIÓ

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades

® Garrell Real Real Estate Tots els drets reservats.
Powered by Casafari CRM
(0) (0)
+34 93 135 58 33